Overstapservice

Direct overstappen
Heeft u een arbodienstverlener maar wilt direct gebruik maken van de expertise van ArboNed? Maak dan gebruik van onze handige overstapservice.

Hoe werkt het?
U stapt over, bent direct 100% klant van ArboNed en heeft toegang tot alle diensten, kennis en ervaring. U betaalt geen abonnementstarief. U betaalt alleen als u diensten afneemt van ArboNed. Dat scheelt u minimaal € 28 per medewerker. En dat gedurende de hele contractperiode bij uw huidige arbodienst.

Ervaar een effectieve aanpak
Al uw lopende verzuimcasussen neemt ArboNed over en u ervaart direct onze effectieve aanpak naar duurzaam herstel van uw zieke werknemers. Omdat u ArboNed machtigt de poortwachteracties uit te voeren, weet u zeker dat u altijd voldoet aan de wettelijke Poortwachtertermijnen. 

Opzeggen
Als u overstapt naar ArboNed is het verstandig om het lopende contract bij u huidige arbodienst op te zeggen. In de regel heeft u een opzegtermijn van drie maanden. Gebruik hiervoor de opzegbrief van ArboNed.

Contract
Als u weet welke contractsvorm van ArboNed bij u past, kunt u dat direct via deze site aan ons doorgeven. Bekijk hier alle verzuimabonnementen van ArboNed.

U ontvangt van ons een bevestiging van de keuze en het gebruik maken van de overstapservice met hierin onder andere ook de voorwaarden van het vervroegd overstappen, de abonnementsvormen en de tarieven van de losse verrichtingen.

Wilt u liever tijdens een persoonlijk gesprek meer informatie over uw mogelijke overstap? Dat kan uiteraard. Als u uw contactgegevens aan ons doorgeeft, dan nemen we direct contact met u op.

Zo werkt arboNed

Over ArboNed 
ArboNed maakt werkend Nederland gezonder en vitaler. Verzuimbegeleiding, terugvalpreventie en vitaliteitbevordering zijn de drie pijlers in onze dienstverlening, waarmee ArboNed aantoonbaar maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervult voor werkend Nederland.

Bekijk hiernaast de video Lees meer >>