Over ArboNed

Onze professionals en experts verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s in organisaties, bevorderen de gezondheid en verhogen de motivatie van mensen. Weten hoe een bedrijf ervoor staat is ons vertrekpunt. Met de wettelijke instrumenten RI&E (risico-inventarisatie en –evaluatie) en PMO (Preventief medisch onderzoek) geven wij inzicht, en op basis van dit inzicht bieden we oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de vitaliteit van mensen. En met vitale mensen kunnen bedrijven doelen realiseren en ambities waarmaken.

ArboNed maakt werkend Nederland vitaler, zodat meer mensen aan het werk zijn en blijven. Dagelijks staan we klaar voor 70.000 werkgevers en meer dan 1 miljoen werknemers. Bekijk hieronder de video.

Over de Verzuimcheck

Is uw verzuimpercentage hoger óf juist lager in vergelijking met die van andere collega's uit uw branche? Op bespaar1procent.nl kan u met een handige tool snel zien hoe u ervoor staat als organisatie. En wat ArboNed voor u kan betekenen.

U weet als geen ander dat er bij ondernemen van alles komt kijken, waaronder ook uw arbobeleid. Volgens de Arbowet moet u een aantal zaken geregeld hebben. Als u dat goed doet, levert een actief arbobeleid veel op: het verlaagt uw bedrijfskosten en uw verzuim, verhoogt de productiviteit van uw mensen en verkleint financiële risico’s.

ArboNed is er voor u. En zo kunt u voldoen aan de Arbowet en houdt u uw bedrijf en mensen vitaal en gezond.

ArboNed Vrij

Vanaf € 0 per werknemer per jaar kan u bij ArboNed al een abonnement afsluiten. Ideaal voor bedrijven met een laag verzuim. Hiermee kan u direct kosten besparen door meer eigen risico te nemen. U betaalt alleen wat u echt nodig heeft en afneemt bij ArboNed. Aansluiten kost u niets. En toch bent u altijd verzekerd van de beste verzuimbegeleiding én het uitvoeren van de acties die voortvloeien vanuit de Wet verbetering poortwachter.

Start de benchmark en weet in 1 click hoe u ervoor staat!

Zo werkt arboNed

Over ArboNed 
ArboNed maakt werkend Nederland gezonder en vitaler. Verzuimbegeleiding, terugvalpreventie en vitaliteitbevordering zijn de drie pijlers in onze dienstverlening, waarmee ArboNed aantoonbaar maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervult voor werkend Nederland. Bekijk hiernaast de video